PERSBERICHT

Tulp Hypotheken bouwt 8 huizen samen met Habitat for Humanity

Amsterdam, 1 november 2018 – Habitat for Humanity heeft van Tulp Hypotheken een bijdrage ontvangen waarmee 8 huizen kunnen worden gesponsord. Voor iedere hypotheek die Tulp Hypotheken verstrekt wordt een bedrag gereserveerd voor Habitat for Humanity. Sinds de start van Tulp Hypotheken zijn er voldoende hypotheken verstrekt om 8 huizen te sponsoren.

lees meer

 

Persbericht

Tulp Hypotheken voegt 90% LTV klasse toe aan aanbod

Utrecht, 11 oktober 2018 – Tulp Hypotheken biedt vanaf morgen ook de 90% LTV klasse aan. En hanteert daarbij een scherp tarief.

lees meer

 

Persbericht

Tulp Hypotheken kiest ook voor de startende ondernemer

Utrecht, 4 september 2018 – Een ondernemer die één jaar actief is, kan nu ook een hypotheek zonder NHG aanvragen bij Tulp Hypotheken. Voor startende ondernemers zijn er weinig mogelijkheden om een hypotheek zonder NHG te krijgen. Tulp Hypotheken brengt hier verandering in. Vanaf vandaag kunnen startende ondernemers een Tulp hypotheek aanvragen. Tulp Hypotheken berekent hiervoor géén renteopslag.

lees meer

PERSBERICHT

Tulp Hypotheken ‘bouwt’ eerste huis voor Habitat for Humanity

Utrecht, 4 juli 2018 – Het eerste Tulp-huis voor Habitat for Humanity is een feit. Voor elke hypotheek die bij Tulp Hypotheken afgesloten wordt, doneert Tulp een bedrag aan Habitat for Humanity. Met deze bedragen bouwt Habitat huizen voor mensen die het nodig hebben.

lees meer

PERSBERICHT

Eerste Tulp Hypotheek gepasseerd binnen drie weken na de start

Utrecht, 4 juni 2018 – Vanochtend vroeg is de akte voor de eerste Tulp Hypotheek, drie weken na de start van Tulp Hypotheken, gepasseerd bij Notaris Opbroek in Deventer. Paul Wessels van Tulp Hypotheken verraste de eerste klanten van Tulp, Marloes en Chiel, met een grote bos oranje tulpen.

lees meer

PERSBERICHT

Tulp Hypotheken accepteert als eerste geldverstrekker het ViiZ inkomenscertificaat

Utrecht, 28 mei 2018 – Als eerste geldverstrekker accepteert Tulp Hypotheken het ViiZ inkomenscertificaat voor de zelfstandig ondernemer. Hierdoor hoeft een ondernemer of zijn adviseur niet meer alle gegevens naar Tulp te sturen, maar wordt het ViiZ certificaat door Tulp Hypotheken voor 100% erkend als toetsinkomen.

lees meer

PERSBERICHT

Tulp Hypotheken nu ook voor zelfstandigen met inkomensrapport van ViiZ

Utrecht, 22 mei 2018 – Zelfstandige ondernemers kunnen nu ook een Tulp Hypotheek afsluiten. Zij kunnen eenvoudig een inkomensrapport op laten stellen bij het onafhankelijke instituut ViiZ waarin het toetsinkomen voor een Tulp Hypotheek is bepaald.

lees meer

PERSBERICHT

Eerste hypotheek verkrijgbaar van nieuwkomer Tulp Hypotheken

Utrecht, 15 mei 2018 – Vanaf vandaag is de eerste hypotheek van Tulp Hypotheken verkrijgbaar. Met een rente van 2,78% bij een rentevaste periode van 20 jaar vast behoort de Tulp hypotheek tot de hypotheken met de laagste rente. Tulp Hypotheken richt zich vooral op hypotheken zonder NHG voor bestaande woningen (aankoop, verbouwing of oversluiten) met lange rentevaste periodes. Daardoor kan Tulp Hypotheken opereren als een van de voordeligste aanbieders in dit marktsegment.

lees meer