tulp riant hypotheek

Vanaf nu is er ook de tulp riant hypotheek! Erg geschikt voor starters die een lening met Nationale Hypotheek Garantie willen afsluiten. Maar ook als je jouw hypotheek wilt oversluiten kan deze erg aantrekkelijk zijn.

Waar je ook voor kiest, het afsluiten van je hypotheek moet zo simpel mogelijk zijn. Met de tulp riant hypotheek heb je een hypotheek die je zorgeloos afsluit en die duidelijk en compleet is. We bieden scherpe rentes, die je ook nog eens mee kunt verhuizen naar een toekomstige woning.

Je kunt de tulp riant hypotheek afsluiten via een adviseur bij jou in de buurt.

wist je dat?

  • Je 100% boetevrij kunt aflossen uit eigen middelen. Als je aflost met geld uit bijvoorbeeld een nieuwe lening, dan kun je maximaal 10% van de lening per jaar boetevrij aflossen
  • De rente bij tulp automatisch daalt wanneer je voldoende aflost en je hierdoor in een lagere risicoklasse komt
  • Je actuele hypotheekgegevens altijd online zichtbaar zijn via mijn tulp

hypotheek verhogen

Wil je jouw bestaande lening verhogen, een tweede hypotheek of een verbouwing financieren? Ga voor dit soort ingrijpende wijzigingen en andere verzoeken waarvoor je advies nodig hebt, naar je hypotheekadviseur. Ook voor een tussentijdse omzetting van de rentevaste periode of het wijzigen van de afloswijze heb je advies nodig van een hypotheekadviseur. Ook kan je hypotheekadviseur de aanvraag om je hypotheek te verhogen of wijzigen regelen.

Ben je op zoek naar een (andere) hypotheekadviseur, dan helpen we je graag met een overzicht van de hypotheekadviseurs bij jou in de buurt.

hypotheek aflossen

Een tulp hypotheek kun je aflossen met de maandelijkse aflossing van je annuïtaire of lineaire hypotheek. De hoogte van je maandelijkse aflossing hangt af van de hoogte van de hypotheek, het rentepercentage en de duur van de hypotheek.

Wanneer je extra aflost op je hypotheek, is het mogelijk dat je in een lagere risicoklasse komt. Een lagere risicoklasse betekent een lagere rente. Dit voordeel geven we direct terug aan jou. Raadpleeg een adviseur voor de exacte voorwaarden.

Gedurende de looptijd van je hypotheek kun je bij alle hypotheekvormen ook extra aflossingen doen met een minimum van € 500,-. Bij de tulp riant kun je 10% van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij aflossen. Doe je dit uit eigen middelen, dan kan dit boetevrij. Wil je een extra aflossing doen neem dan contact op met Stater via info@stater.nl of bel 033-4509300 (Stater Contact Center).

Stater is een partner van Tulp Hypotheken die de administratie van leningen in beheer voor ons doet.

wijziging van je situatie

Als je situatie verandert dan kan dit ook gevolgen hebben voor je hypotheek. Dit kan bijvoorbeeld gaan om scheiding, overlijden, het bijschrijven van een nieuwe partner, het einde van je rentevaste periode of het oversluiten van je hypotheek. Voor de meeste situaties vragen wij je om in overleg te gaan met je hypotheekadviseur en samen met je adviseur te bepalen wat de te zetten stappen zijn.

Voor meer informatie over wijzigingen in je situatie klik je hier.
Vraag aan je adviseur of zoek een andere adviseurs die jou kan helpen bij het advies en de bemiddeling in je lopende tulp riant hypotheek. Vind hier. een adviseur

 

verhuizen

Bij Tulp Hypotheken bieden wij scherpe rente, voor lange rentevaste periodes. Deze rente wil je ook kunnen meenemen wanneer je verhuist. Dit kan met de verhuisregeling van Tulp.

Belangrijk is dat je ons uiterlijk 1 maand voordat je de oude hypotheek aflost, aangeeft dat je de rente graag wilt meenemen naar een hypotheek op je volgende nieuwe woning. Wij zorgen dan dat wij deze rente voor je reserveren en dat je deze rente mee kunt verhuizen naar je nieuwe woning. Je hebt na verkoop van de oude woning maximaal 3 maanden om bij ons weer een renteaanbod voor een nieuwe woning aan te vragen. Je kunt je (voorgenomen) verhuizing hier doorgeven.

rente

Je rente is een belangrijk onderdeel van je hypotheek. Wil je weten wat de huidige rentes zijn van de tulp hypotheek, omdat je bijvoorbeeld je hypotheek wilt verhogen, klik dan op actuele rente.

Wij hebben al onze rente overzichten bewaard. Wel zo handig als je bijvoorbeeld even wilt terugzien wat onze tarieven waren op het moment dat je jouw hypotheek afsloot. Klik op het rente-archief voor alle rente overzichten.

 

actuele rente