tulp compleet hypotheek

Het kopen van een huis is een mooi moment, waar veel bij komt kijken. Dan wil je je geen zorgen maken over je hypotheek. Maar ook het herfinancieren van je bestaande hypotheek moet zo simpel mogelijk zijn. Met de tulp compleet hypotheek heb je een hypotheek die je zorgeloos afsluit en die duidelijk en compleet is.

De tulp compleet hypotheek is er met NHG en zonder NHG. Voor nieuwbouw en bestaande bouw. En je kunt het inzetten om energiebesparende maatregelen te realiseren. We bieden scherpe rentes, die je ook nog eens mee kunt verhuizen naar een toekomstige woning!

Je kunt de tulp compleet hypotheek afsluiten via een adviseur bij jou in de buurt.

wist je dat?

  • Je energiebesparende maatregelen tot 106% van de waarde kunt meefinancieren
  • Ons renteaanbod een geldigheid kent van maar liefst 4 maanden en deze nog met 2 maanden te verlengen is
  • Je 100% boetevrij kunt aflossen uit eigen middelen. Als je aflost met geld uit bijvoorbeeld een nieuwe lening, dan kun je maximaal 10% van de lening per jaar boetevrij aflossen
  • De rente bij Tulp automatisch daalt wanneer je voldoende aflost en je hierdoor in een lagere risicoklasse komt

hypotheek verhogen

Wil je, je bestaande lening verhogen, een tweede hypotheek of een verbouwing financieren? Ga voor dit soort ingrijpende wijzigingen en andere verzoeken waarvoor je advies nodig hebt, naar je hypotheekadviseur. Ook voor een tussentijdse omzetting van de rentevaste periode of het wijzigen van de afloswijze heb je advies nodig van een hypotheekadviseur. Ook kan je hypotheekadviseur de aanvraag om je hypotheek te verhogen of wijzigen regelen.

Ben je op zoek naar een (andere) hypotheekadviseur, dan helpen we je graag met een overzicht van de hypotheekadviseurs bij jou in de buurt.

 

hypotheek aflossen

Een tulp hypotheek kun je aflossen met de maandelijkse aflossing van je annuïtaire of lineaire hypotheek. De hoogte van je maandelijkse aflossing hangt af van de hoogte van de hypotheek, het rentepercentage en de duur van de hypotheek.

Wanneer je extra aflost op je hypotheek, is het mogelijk dat je in een lagere risicoklasse komt. Een lagere risicoklasse betekent een lagere rente. Dit voordeel geven we direct terug aan jou. Raadpleeg een adviseur voor de exacte voorwaarden.

Gedurende de looptijd van je hypotheek kun je bij alle hypotheekvormen ook extra aflossingen doen met een minimum van € 500,-. Bij de tulp compleet hypotheek mag je altijd aflossen uit eigen middelen zonder dat je daar een vergoeding voor hoeft te betalen. Als je aflost door bijvoorbeeld een lening via een andere hypotheekverstrekker, dan kan je 10% van de oorspronkelijke hoofdsom jaarlijks boetevrij aflossen. Lost je meer af dan deze 10%, dan betaal je voor het meerdere een vergoeding. Wil je een extra aflossing doen neem dan contact op met Stater via info@stater.nl of bel 033-4509300 (Stater Contact Center).

wijziging van je situatie

Als je situatie verandert dan kan dit ook gevolgen hebben voor je hypotheek. Dit kan bijvoorbeeld gaan om scheiding, overlijden, het bijschrijven van een nieuwe partner, het einde van je rentevaste periode of het oversluiten van je hypotheek. Voor de meeste situaties vragen wij je om in overleg te gaan met je hypotheekadviseur en samen met je adviseur te bepalen wat de te zetten stappen zijn.

Voor meer informatie over wijzigingen in je situatie klik je hier.
De adviseurs die jou kunnen helpen bij het advies en de bemiddeling in je lopende tulp hypotheek vind je hier.

 

verhuizen

Bij Tulp Hypotheken bieden wij scherpe rente, voor lange rentevaste periodes. Deze rente wil je ook kunnen meenemen wanneer je verhuist. Dit kan met de verhuisregeling van Tulp.

Belangrijk is dat je ons uiterlijk 1 maand voordat je de oude hypotheek aflost, aangeeft dat je de rente graag wilt meenemen naar een hypotheek op je volgende nieuwe woning. Wij zorgen dan dat wij deze rente voor je reserveren en dat je deze rente mee kunt verhuizen naar je nieuwe woning. Je hebt na verkoop van de oude woning maximaal 3 maanden om bij ons weer een renteaanbod voor een nieuwe woning aan te vragen. Je kunt je (voorgenomen) verhuizing hier doorgeven.

zoek een adviseur

Het wijzigen van een hypotheek doe je niet dagelijks. Of je nu gaat aflossen, verhogen of je situatie gewijzigd is, het is altijd belangrijk om goed advies in te winnen zodat je een juiste keuze kunt maken bij het wijzigen van je hypotheek.

De adviseurs die jou kunnen helpen bij het advies en de bemiddeling in je lopende tulp hypotheek vind je hier.

rente

Je rente is een belangrijk onderdeel van je hypotheek. Wil je weten wat de huidige rentes zijn van de tulp compleet hypotheek, klik dan op actuele rente.

Wij hebben al onze rente overzichten bewaard. Wel zo handig als je bijvoorbeeld even wilt terugzien wat onze tarieven waren op het moment dat je jouw hypotheek afsloot. Klik op het rente-archief voor alle rente overzichten.