tulp hypotheken

Bij tulp hypotheken bieden we een hypotheek oplossing voor iedereen. In 2018 is de eerste tulp hypotheek gepasseerd en sindsdien hebben we niet stil gezeten. Begin dit jaar introduceerden we een onze tulp compleet hypotheek. En vanaf nu hebben we ook de tulp riant hypotheek. Benieuwd welke het meest geschikt is? Vraag het jouw onafhankelijke hypotheekadviseur.

Of bekijk eerst alle informatie over de voorwaarden van de tulp riant hypotheek en de tulp compleet hypotheek.

Heb je al een lening bij Tulp die voor 2022 is gestart, dan vind je op deze pagina de informatie over jouw tulp hypotheek. De met jou overeengekomen voorwaarden van je hypotheek zijn namelijk niet gewijzigd en gelden de hele looptijd van je hypotheek.

wist je dat?

  • Je kunt bij ons kiezen uit een hypotheek waarop je maandelijks annu├»tair aflost, maar misschien heeft het juist je voorkeur om lineair af te lossen. Dat kan ook bij tulp hypotheken.

tulp riant hypotheek

NIEUW Ontdek onze nieuwe tulp riant hypotheek. Extra aantrekkelijk als je met Nationale Hypotheek Garantie afsluit.

lees verder

tulp compleet hypotheek

Onze tulp compleet hypotheek heet niet voor niets zo. Compleet met gunstige voorwaarden, bijvoorbeeld als je wilt verduurzamen.

lees verder

tulp hypotheek

Ben je voor 2022 klant geworden bij tulp? En wil je je hypotheek veranderen? Informeer bij je adviseur naar de mogelijkheden.

lees verder

annuïteitenhypotheek

Elke maand betaal je een vast bedrag bestaande uit rente en aflossing. Aan het begin is de rente hoger dan de aflossing, aan het eind is dit juist omgekeerd. Het belastingvoordeel is hoger aan het begin van de looptijd; de netto woonlasten nemen hierdoor toe gedurende de looptijd.

lees verder

aflossingsvrije hypotheek

Bij een aflossingsvrije hypotheek betaal je tijdens de looptijd alleen maar de rente. Deze rente is mogelijk ook fiscaal aftrekbaar. De maandlasten zijn dus relatief laag, omdat je tijdens de looptijd van je hypotheek niet hoeft af te lossen. Aflossen moet wel aan het einde van de looptijd. Het is goed om tijdens de looptijd van de hypotheek al na te denken over hoe je dit gaat doen.

lees verder

lineaire hypotheek

Bij een lineaire hypotheek los je gedurende de looptijd elke maand hetzelfde bedrag af. De aflossing van de hypotheek verloopt dus gelijkmatig, je betaalt wel een steeds kleiner bedrag aan rente. Het belastingvoordeel is hoger aan het begin van de looptijd dan aan het einde van de looptijd. Het gehele hypotheekbedrag is aan het eind van de looptijd terugbetaald.

lees verder