Habitat for Humanity

Tulp Hypotheken maakt duidelijke keuzes. Naast de keuzes voor onze hypotheken, de adviseurs en business partners met wie we samenwerken, vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het mooier maken van de maatschappij.

Met onze hypothecaire financieringen helpt Tulp Hypotheken mensen in Nederland bij het kopen van een huis. Zodat zij kunnen genieten van de beschermende omgeving van een eigen huis. Wij zijn ons er van bewust dat het niet vanzelfsprekend is om een huis te hebben. We willen mensen, die leven op plekken waar het veel minder welvarend is, ook een kans geven op de beschermde omgeving van een eigen woning. Daarom steunt Tulp Hypotheken de organisatie Habitat for Humanity.

Habitat for Humanity geeft mensen een steun in de rug om zelfstandig een beter bestaan op te bouwen. Habitat gelooft dat een veilig en degelijk onderkomen hét middel is hiervoor. Daarom bouwt Habitat, samen met de nieuwe huiseigenaren, eenvoudige en betaalbare huizen. Habitat verstrekt hiervoor een lening zonder winstoogmerk die de eigenaren via een maandelijkse aflossing terugbetalen. Hiervan worden weer nieuwe huizen gebouwd. Zo kan Habitat steeds meer mensen ondersteunen om zelfstandig hun leefruimte te verbeteren.

We zijn trots en blij om Habitat for humanity al lange tijd te steunen en bij te dragen aan de bouw van woningen.

Jennifer Lemke (directeur Habitat Nederland):
“Mensen een betere toekomst bieden met een degelijk en veilig huis als basis”