wie zijn wij?

Wij zijn een Nederlands hypotheekbedrijf. We maken duidelijke keuzes. Wij bieden hypotheken aan voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering van een bestaande woning en de aankoop van een nieuwbouwwoning. Hypotheken met scherpe lange rentevaste periodes en met uitstekende voorwaarden.

Daarnaast zoeken we de juiste balans tussen aflosmogelijkheden en een scherpe rente. Hierdoor horen we altijd bij de goedkoopste aanbieders in de markt.

bereken_achtergrond_tulp_1920x443

waar staan we voor?

Wij nemen jouw dagelijkse praktijk als ons uitgangspunt. Dat betekent dat je niet volgens onze processen of op onze systemen werkt, maar dat wij ons aanpassen aan jouw werkwijze: wij integreren onze software in het programma waar jij elke dag al mee werkt.

We zorgen dat alle informatie over de afhandeling van een dossier in jouw proces wordt ingepast. Dat is veel makkelijker voor jou. Bovendien kunnen wij daardoor sneller reageren. Zodat jij direct duidelijkheid hebt. En jouw klant ook.

home_blokken2-afgerondehoeken_tulp_360x200

producten

Bij Tulp bieden we hypotheken aan met zowel een annuïtaire als lineaire aflossingsvorm, maar we bieden ook aflossingsvrije hypotheken. Voor aankoop, verbouwing en herfinanciering van bestaande woningen en de aankoop van nieuwbouwwoningen. Ook kunnen jouw klanten altijd 100% boetevrij aflossen uit eigen middelen. Lees meer in de volledige beschrijving van de tulp compleet hypotheek.

home_blokken1-afgerondehoeken_tulp_360x200

duidelijk

We hebben een intensieve samenwerking met jouw servicer. Onze software is geïntegreerd in het programma waar jij elke dag al mee werkt. Daardoor kunnen wij heel snel duidelijkheid geven. Wanneer alle documenten binnen zijn en het renteaanbod getekend is, geven wij binnen 24 uur definitief akkoord! Duidelijk voor jouw klant. Duidelijk voor jou.

home_blokken3_tulp_360x200

bewust

Wij maken bewuste keuzes. In de hypotheken die we hebben en in de adviseurs met wie we samenwerken. We bieden daarom sommige hypotheken niet aan. Maar de hypotheken die we wel aanbieden, hebben erg goede voorwaarden tegen een scherpe rente.

De adviseurs met wie we samenwerken, zijn adviseurs die samenwerken met de grote Nederlandse servicers. Omdat we op deze manier altijd snel kunnen reageren. Waardoor jij snel zekerheid kunt bieden aan jouw klant.

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij. Voor elke hypotheek die afgesloten is, geven wij een bedrag aan Habitat for Humanity. Zodat zij een huis kunnen bouwen voor mensen die het nodig hebben.

wil je een persoonlijk bezoek van een van onze Tulp-medewerkers?

gesprek aanvragen