wie zijn wij?

Tulp Hypotheken B.V is een Nederlands hypotheekbedrijf. Tulp Hypotheken maakt duidelijke keuzes. Tulp Hypotheken biedt namelijk hypotheken die bedoeld zijn voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering van een bestaande woning en met lange rentevaste periodes. Daarnaast zoekt Tulp Hypotheken de juiste balans tussen aflosmogelijkheden en een scherpe rente. Hierdoor behoren we altijd tot de goedkoopste aanbieders in de markt.

paul wessels

Paul Wessels is na zijn studie economie gestart in de financiële dienstverlening. Hij heeft in het begin van zijn carrière een hypotheekplatform opgezet bij een verzekeraar. Vervolgens heeft hij een eigen onderneming gestart die is uitgegroeid tot een grote speler in de Nederlandse markt. Verder heeft Paul als onafhankelijk adviseur in verschillende landen in Europa veel ervaring opgedaan, vooral op het gebied van hypotheken en distributie. Zijn kennis van de hypotheekmarkt richt zich met name op productontwikkeling, hypotheekverstrekking, financiering, distributie en marketing.

JEL_4602kl

pierre de vos

Pierre de Vos is na zijn studies bedrijfseconomie, accountancy en EDP auditor (Electronic Data Processing) begonnen bij PricewaterhouseCoopers (PWC). Vervolgens heeft hij 15 jaar binnen DSB Groep gewerkt. Als financieel directeur heeft hij de afdeling Finance & Control en de afdeling Treasury opgezet en geleid. Pierre is vooral gespecialiseerd in de financiering van (hypotheek)portefeuilles, securitisatie en finance & control.

JEL_4800kl

team tulp hypotheken

Naast Paul en Pierre bestaat het team van Tulp Hypotheken uit een aantal betrokken professionals met jarenlange ervaring. Hierdoor heeft Tulp Hypotheken alles in huis om bij de beste hypotheekverstrekkers in Nederland te horen.

Michel_Nagtegaal_170x170

Michel
Nagtegaal

Product Management & Acceptatie

Dave

Dave
de Man Lapidoth

Krediet Acceptatie

Jenny

Jenny
Muller

Krediet Acceptatie

Rabina

Rabina
Khemai-Ragghoe

Krediet Acceptatie

Ivar

Ivar
Laan

Finance & Control

Jan-Willem

Jan Willem
Hofstede

Treasury & Funding Management

SteinTest

Stein
Droogers

Treasury & Funding Management

Patrick Hooiveld

Patrick
Hooiveld

Kwaliteitsmanagement & Projecten

Jeffrey2

Jeffrey
Oostdam

Sales

Carolien

Carolien
Bosman - de Leur

Office Management & Communicatie

wie zijn tulpenhuis 1 B.V. en Tulpenhuis 2 B.V.?

Tulpenhuis 1 B.V. en Tulpenhuis 2 B.V. zijn een geldgever die leningen verstrekt onder de naam Tulp Hypotheken. De bedrijven Tulpenhuis 1 en Tulpenhuis 2 vormen een onderdeel van de Tulp Group en zijn een zusterbedrijf van Tulp Hypotheken B.V. Tulp Hypotheken verzorgt alle diensten voor Tulpenhuis 1 B.V. en Tulpenhuis 2 B.V.

wie zitten er achter tulp hypotheken?

Tulp Hypotheken is een onafhankelijke organisatie met ruim 20 medewerkers. Tulp Hypotheken is geen onderdeel van een bank of verzekeraar. Tulp is hierdoor in staat om onafhankelijk te handelen, snel te schakelen en beleid indien nodig en gewenst snel aan te passen. lees meer