wie zijn wij?

Tulp Hypotheken B.V is een Nederlands hypotheekbedrijf. Tulp Hypotheken maakt duidelijke keuzes. Tulp Hypotheken biedt namelijk hypotheken die bedoeld zijn voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering van een bestaande woning en met lange rentevaste periodes. Daarnaast zoekt Tulp Hypotheken de juiste balans tussen aflosmogelijkheden en een scherpe rente. Hierdoor behoren we altijd tot de goedkoopste aanbieders in de markt.

pierre de vos

Pierre de Vos is na zijn studies bedrijfseconomie, accountancy en EDP auditor (Electronic Data Processing) begonnen bij PricewaterhouseCoopers (PWC). Vervolgens heeft hij 15 jaar binnen DSB Groep gewerkt. Als financieel directeur heeft hij de afdeling Finance & Control en de afdeling Treasury opgezet en geleid. Pierre is vooral gespecialiseerd in de financiering van (hypotheek)portefeuilles, securitisatie en finance & control.

Pierre de Vos (002)

michel nagtegaal

Michel is zijn werkzame carrière in de financiële dienstverlening in 1999 begonnen bij een serviceprovider, Financium Primae B.V. om in 2010 in dienst te treden bij een verzekeringsmaatschappij en daar de hypotheken tak in te richten en verder te brengen. Michel heeft veel ervaring op het gebied van acceptatie, product management en alles wat er bij komt kijken om een hypotheek label in te richten en te operationaliseren. Michel is operationeel verantwoordelijk voor de hypotheeklabels die de Tulp Group voert in de Nederlandse markt.

Michel Nagtegaal

team tulp hypotheken

Naast Pierre en Michel bestaat het team van Tulp Hypotheken uit een aantal betrokken professionals met jarenlange ervaring. Hierdoor heeft Tulp Hypotheken alles in huis om bij de beste hypotheekverstrekkers in Nederland te horen.

Dave

Dave
de Man Lapidoth

Compliance Officer

Rabina Khemai-Ragghoe

Rabina
Khemai-Ragghoe

Manager Krediet Acceptatie

Brenda van Leeuwen website

Brenda
van Leeuwen

Krediet Acceptatie

Radjnie Smeekes website

Radjnie
Smeekes-Basant

Krediet Acceptatie

Mathijs Veen

Mathijs
Veen

Krediet Acceptatie

Ivar Laan

Ivar
Laan

Finance & Control

Umut

Umut
Dikici

Medewerker Finance & Control

Stein Droogers

Stein
Droogers

Treasury & Funding Management

Chandnie Rambaran

Chandnie
Rambaran

Treasury & Funding Management

Martijn Couwenberg

Martijn
Couwenberg

Manager Marketing & Sales

Jeffrey

Jeffrey
Oostdam

Account Management

Maltie

Maltie
Jharap

Account Management

Michiel 125 125

Michiel
de Vos

Junior Marketeer

Carolien Bosman-de Leur (002)

Carolien
Bosman - de Leur

Office Management

wie zijn tulpenhuis 1 B.V. en Tulpenhuis 2 B.V.?

Tulpenhuis 1 B.V. en Tulpenhuis 2 B.V. zijn een geldgever die leningen verstrekt onder de naam Tulp Hypotheken. De bedrijven Tulpenhuis 1 en Tulpenhuis 2 vormen een onderdeel van de Tulp Group en zijn een zusterbedrijf van Tulp Hypotheken B.V. Tulp Hypotheken verzorgt alle diensten voor Tulpenhuis 1 B.V. en Tulpenhuis 2 B.V.

wie zitten er achter tulp hypotheken?

Tulp Hypotheken is een onafhankelijke organisatie met ruim 20 medewerkers. Tulp Hypotheken is geen onderdeel van een bank of verzekeraar. Tulp is hierdoor in staat om onafhankelijk te handelen, snel te schakelen en beleid indien nodig en gewenst snel aan te passen. lees meer