tulp over ons

Wij zijn Tulp Hypotheken. Wij verstrekken hypothecaire financieringen. Met onze financieringen kunnen mensen hun huis financieren. Wij streven naar een optimale mix van producteigenschappen, voorwaarden, aantrekkelijke rente en een passend rendement voor investeerders. Dit doen we door duidelijke keuzes te maken; voor een klantgroep, een financieringsvorm of een type investeerder. Maar ook door dingen bewust niet te doen. Door altijd de balans in de gaten te houden, kunnen we een heleboel klanten helpen met een goede financiering tegen een aantrekkelijke rente. En tegelijkertijd voldoende rendement leveren voor de betreffende investeerder. Zodat we een succesvol bedrijf opbouwen, dat zich richt op de lange termijn. Wij willen een bedrijf zijn waar mensen zich in herkennen en bij thuis voelen. Een bedrijf met de beide benen op de grond. Voor onze werknemers, onze adviseurs en voor onze klanten.

Op de hoogte blijven van Tulp Hypotheken? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

wie zijn wij?

Tulp Hypotheken is een Nederlands hypotheekbedrijf. Tulp Hypotheken maakt duidelijke keuzes. Zo bieden wij hypotheken die bedoeld zijn voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering van een bestaande woning en hypotheken voor nieuwbouw woningen.

lees verder

wie doet wat?

Tulp Hypotheken, Stater en Hypocasso: wie is verantwoordelijk voor welk deel?

lees verder

nieuws

De laatste nieuwsberichten over Tulp Hypotheken lees je hier.

lees verder

tulp bouwt mee met Habitat for Humanity

Voor elke hypotheek die is afgesloten, doneert Tulp Hypotheken een bedrag aan Habitat for Humanity. Zodat zij een huis kunnen bouwen voor mensen die het nodig hebben.

lees verder