wie zijn wij?

Wij zijn een Nederlands hypotheekbedrijf. We maken duidelijke keuzes. Wij bieden hypotheken voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering van een bestaande woning. Hypotheken met lange rentevaste periodes. Daarnaast zoeken we de juiste balans tussen aflosmogelijkheden en een scherpe rente. Hierdoor horen we altijd bij de goedkoopste aanbieders in de markt. Tulp Hypotheken is opgericht door Paul Wessels en Pierre de Vos. Beiden hebben jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening.

paul wessels

Paul Wessels is na zijn studie economie gestart in de financiële dienstverlening. Hij heeft in het begin van zijn carrière een hypotheekplatform opgezet bij een verzekeraar. Vervolgens heeft hij een eigen onderneming gestart die is uitgegroeid tot een grote speler in de Nederlandse markt. Verder heeft Paul als onafhankelijk adviseur in verschillende landen in Europa veel ervaring opgedaan, vooral op het gebied van hypotheken en distributie. Zijn kennis van de hypotheekmarkt richt zich met name op productontwikkeling, hypotheekverstrekking, financiering, distributie en marketing.

JEL_4602kl

pierre de vos

Pierre de Vos is na zijn studies bedrijfseconomie, accountancy en EDP auditor (Electronic Data Processing) begonnen bij PricewaterhouseCoopers (PWC). Vervolgens heeft hij 15 jaar binnen DSB Groep gewerkt. Als financieel directeur heeft hij de afdeling Finance & Control en de afdeling Treasury opgezet en geleid. Pierre is vooral gespecialiseerd in de financiering van (hypotheek)portefeuilles, securitisatie en finance & control.

JEL_4800kl

team tulp hypotheken

Naast Paul en Pierre bestaat het team van Tulp Hypotheken uit een aantal betrokken professionals met jarenlange ervaring. Hierdoor heeft Tulp Hypotheken alles in huis om bij de beste hypotheekverstrekkers in Nederland te horen.

Dave de Man Lapidoth

Dave
de Man Lapidoth

Senior Acceptant

Michel_Nagtegaal_170x170

Michel
Nagtegaal

Senior Acceptant

Jenny

Jenny
Muller

Acceptant

Ivar Laan

Ivar
Laan

Finance & Control

Jan Willem Hofstede_web

Jan Willem
Hofstede

Treasury & Funding management

Patrick Hooiveld

Patrick
Hooiveld

Projecten & Beleid

Natasja Asselman

Natasja
Asselman

Operations & Servicer Management

IMG_5591 - Robert_website

Robert
van Lambalgen

Marketing & Sales

IMG_5580 - Carolien_website

Carolien
Bosman - de Leur

Office Management & Communicatie

Dominique

Dominique
van der Heide Wijma

Sales

Rinske

Rinske
Wijnands-den Heijer

Sales

wie is tulpenhuis 1 b.v.?

Tulpenhuis 1 B.V. is een geldgever die leningen verstrekt onder de naam Tulp Hypotheken.
Het bedrijf Tulpenhuis 1 vormt onderdeel van Tulp Hypotheken Groep en is een zusterbedrijf van Tulp Hypotheken B.V. Tulp Hypotheken verzorgt alle diensten voor Tulpenhuis 1 B.V.

wie zit er achter tulp hypotheken?

De in Londen gevestigde investeerder TwentyFour Asset Management is op dit moment onze belangrijkste financier. Met een belegd vermogen van 14 miljard euro investeren zij hoofdzakelijk in fixed income, waaronder ook in Nederlandse hypotheken. TwentyFour Asset Management is onderdeel van Vontobel, een wereldwijde speler van Zwitserse oorsprong met 200 miljard euro onder beheer. Twentyfour Asset Management heeft nu gekozen om te investeren in Nederlandse hypotheken via Tulp Hypotheken. Zij hebben zich daarvoor langjarig gecommitteerd met een forse toezegging. lees meer