De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ernaar streven om de informatie actueel en correct te houden, kunnen we geen garanties geven over de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.
We zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die erop wordt verstrekt. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of exemplarische schade.
Links naar andere websites worden uitsluitend voor het gemak van de gebruiker verstrekt. We hebben geen controle over de inhoud of beschikbaarheid van deze sites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.
Elke verklaring, mening, of andere informatie op deze website, wordt geleverd op een “as-is” basis zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet.
We behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website of deze disclaimer.
Door deze website te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de voorwaarden ervan.

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op.