PERSBERICHT

Tulp Hypotheken nu ook voor zelfstandigen met inkomensrapport van ViiZ

Utrecht, 22 mei 2018 – Zelfstandige ondernemers kunnen nu ook een Tulp Hypotheek afsluiten. Zij kunnen eenvoudig een inkomensrapport op laten stellen bij het onafhankelijke instituut ViiZ waarin het toetsinkomen voor een Tulp Hypotheek is bepaald.

Vanaf vandaag is het ook voor zelfstandig ondernemers mogelijk een hypotheek bij Tulp Hypotheken aan te vragen. Zij kunnen het toetsinkomen voor een Tulp hypotheek laten vaststellen door het onafhankelijk instituut VIIZ – Validatie Instituut Inkomensvaststelling Zelfstandigen (www.viiz.nl) – dat hiertoe gemachtigd is door Tulp Hypotheken. Via de service providers VCN-United Capital, De Financiële Makelaar en DAK kan het Viiz inkomensrapport worden aangevraagd. Met dit inkomensrapport krijgen zelfstandigen vóóraf aan het advies de zekerheid over het inkomen dat Tulp Hypotheken zal gebruiken bij de beoordeling van de hypotheek. Vervolgens kan samen met de adviseur een Tulp hypotheek worden aangevraagd via VCN-United Capital, DAK, Financiële Makelaar of Huismerk.

Paul Wessels, medeoprichter van Tulp Hypotheken “Tulp Hypotheken heeft gekozen voor het inkomensrapport van Viiz omdat het een zeer nauwkeurige inkomensbepaling is. Dat geeft ons het vertrouwen dat in de beoordeling door Tulp geen afwijkingen zullen ontstaan. Tevens is het rapport in te zetten is voor meerdere aanbieders. En dat vinden wij belangrijk, omdat het goed is voor de consument.”

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met Paul Wessels
telefoon 030-3070500 of e-mail p.wessels@tulphypotheken.n
www.tulphypotheken.nl