PERSBERICHT

CMIS Franchise start als eerste keten samenwerking met Tulp Hypotheken

Amsterdam/Utrecht, 16 januari 2019 – Begin januari is de samenwerking tussen CMIS Franchise en Tulp Hypotheken gestart. Dit betekent dat consumenten via de 250 vestigingen binnen de drie formules van CMIS Franchise – De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur – een hypotheek van Tulp Hypotheken kunnen aanvragen.

Breed aanbod

Mark de Rijke, Directeur Franchise van CMIS Group: ‘Met Tulp Hypotheken hebben we een kwalitatieve en innovatieve partner aan ons portfolio toegevoegd, waarmee we onze positie als intermediair met het breedste aanbod bevestigen. Bovendien hecht Tulp Hypotheken net als wij veel waarde aan het zorgvuldig beheren van klanten en hun hypotheek. Door klantdata op termijn op een juiste en zorgvuldige manier te ontsluiten voor beheer, maken ze het voor ons als adviseurs mogelijk goede nazorg te leveren.’

Veel ruimte voor adequaat inrichten van beheer

Paul Wessels, directeur Tulp Hypotheken: ‘Bij Tulp Hypotheken werken we graag op een persoonlijke manier en geloven we in het samenwerken met lokaal georiënteerde adviseurs.. De formules van CMIS Franchise zijn gerenommeerde partijen met adviseurs die dicht bij hun klant staan. Wij zijn zeer blij met de samenwerking en gaan veel energie steken in het zo goed mogelijk faciliteren van de adviseurs in het uitvoeren van de zorgplicht.

Over CMIS Franchise

Tot CMIS Group behoren onder andere de hypotheekadviesformules van De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. Met ruim 250 aangesloten onafhankelijke financieel advieskantoren voor hypotheken, verzekeringen en financiële planning is dit het grootste financieel adviseursnetwerk van Nederland. CMIS Franchise biedt optimale ondersteuning aan adviseurs, zodat zij zich volledig kunnen richten op het geven van een verantwoord en passend advies aan de klant. CMIS Franchise adviseert en bemiddelt in bijna alle geldverstrekkers en verzekeraars van Nederland waardoor de consument verzekerd is van scherpe rentes en premies, goede voorwaarden en volledig onafhankelijk advies.

Over Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken is een Nederlands hypotheekbedrijf. Zij maken duidelijke keuzes. Zij bieden alleen hypotheken voor de aankoop of verbouwing van een bestaande woning en voor oversluitingen. Hypotheken met scherpe lange rentevaste periodes. Daarnaast kent Tulp ruime aflosmogelijkheden (25%) en daalt de rente automatisch mee. Bij financieringen tot 100% marktwaarde horen ze altijd bij de goedkoopste aanbieders in de markt. De investeerder waarmee Tulp Hypotheken samenwerkt is TwentyFour Asset Management. Dit is een omvangrijk asset management bedrijf dat gevestigd is in Londen en 14 miljard euro onder beheer heeft. Zij zijn gespecialiseerd in fixed income beleggingen en hebben veel ervaring met onder andere beleggingen in hypotheken en asset backed securities. https://tulphypotheken.nl/