Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Wij krijgen regelmatig de vraag “Hoeveel hypotheek kan ik krijgen”. Een terechte vraag. En voor de mensen die op zoek zijn naar een hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een bestaande woning is dit tevens een hele belangrijke vraag. Gelukkig kun je het hier uitgebreid over hebben met één van onze geselecteerde adviseurs. Onze adviseurs bevinden zich door heel Nederland. Dankzij onze hypotheekadviseurs kunnen wij van Tulp hypotheken ons richten op dat waar wij het beste in zijn: het samenstellen van hypotheken tegen lage rentes!

Bereken hoeveel hypotheek je kunt krijgen

Voordat je een afspraak inplant met één van onze adviseurs, kun je op eenvoudige wijze een indicatie krijgen van de maximale hypotheek die je kunt krijgen. Dit bereken je eenvoudig met behulp van onze rekentool. Het is hierbij van belang om je eigen jaarinkomen en indien van toepassing het jaarinkomen van je partner te vermelden. Dit jaarinkomen heeft betrekking op het brutosalaris inclusief het vakantiegeld. Het vakantiegeld is meestal 8% van het salaris.

Waarom een hypotheek van Tulp Hypotheken

We zijn een Nederlands hypotheekbedrijf dat alleen hypotheken verstrekt voor de aankoop of verbouwing van bestaande woningen. Doordat we de juiste balans zoeken tussen aflossingsmogelijkheden en een lage rente, behoren we tot de goedkoopste aanbieders in de markt.

Geselecteerde adviseurs

Voor advies en hulp over zaken als de aanvraag en afhandeling (bemiddeling) van een hypotheek hebben wij een breed netwerk van geselecteerde adviseurs door heel Nederland. . Op onze website vind je een kaart van Nederland met daarop al onze adviseurs. Zo vind je eenvoudig welke hypotheekadviseur van Tulp hypotheken bij jou in de buurt zit. Je kunt bij onze adviseurs niet alleen terecht om te achterhalen hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Onze adviseurs helpen jou ook bij het advies, de aanvraag en de afhandeling (bemiddeling) van je hypotheek.