over tulp

 • Wie zit er achter Tulp Hypotheken en is dat een blijvende investeerder?

  Tulp Hypotheken is een onafhankelijke organisatie met ruim 20 medewerkers. Tulp Hypotheken is geen onderdeel van een bank of verzekeraar. Tulp is hierdoor in staat om onafhankelijk te handelen, snel te schakelen en beleid indien nodig en gewenst snel aan te passen. lees meer

 • Wie is Tulp Hypotheken?

  Tulp Hypotheken is een Nederlands hypotheekbedrijf. Tulp Hypotheken biedt namelijk hypotheken die bedoeld zijn voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering van een bestaande woning of voor de aankoop van nieuwbouwwoningen met scherpe lange rentevaste periodes. Ook is het mogelijk om een deel mee te financieren voor vrije besteding. Daarnaast kan je bij de tulp compleet hypotheek 100% boetevrij aflossen uit eigen middelen.

 • Welke hypotheekvormen heeft Tulp Hypotheken?

  1. Annuïteitenhypotheek
  2. Lineaire hypotheek
  3. Aflossingsvrije hypotheek

  We hebben alle informatie over deze hypotheekvormen voor je op een rij gezet.

 • Wat is het beloningsbeleid van Tulp Hypotheken?

  Tulp Hypotheken heeft een beloningsbeleid dat afgestemd is op doelstellingen op de lange termijn, dat geen afbreuk doet aan de belangen van onze klanten. Medewerkers van Tulp worden beloond op basis van een vast, marktconform salaris of een vaste vergoeding. Variabele beloningen worden niet toegekend of uitgekeerd. Bij de beoordeling van medewerkers wordt o.a. rekening gehouden met de mate waarin zij hebben gehandeld in het belang van de klanten van Tulp en in het belang van de lange termijn doelstellingen van Tulp.

 • Waar staan de algemene voorwaarden?

  We hebben de algemene voorwaarden voor je op een rij gezet.

  Dit zijn de algemene voorwaarden voor de tulp compleet hypotheek en dit zijn de algemene voorwaarden voor de tulp hypotheek.

 • Voor wie is Tulp Hypotheken er?

  Tulp Hypotheken is er voor mensen die een hypotheek zoeken voor de aankoop of verbouwing van een bestaande woning of koop van een nieuwbouw woning, of voor mensen die een bestaande hypotheek willen oversluiten.

 • In mijn rente/hypotheekaanbod wordt gesproken over Tulpenhuis 2 B.V. Wie is dat?

  Tulpenhuis 2 B.V. is een geldgever die leningen verstrekt onder de naam Tulp Hypotheken.
  Adresgegevens:
  Tulpenhuis 2 B.V.
  Zonnebaan 11
  3542 EA Utrecht
  030-3070500

  AFM nr: 12047145