Tulp Hypotheken kiest als eerste voor ‘Accelerate Lender Solutions’ van HDConnect

Persbericht | Gepubliceerd op 18 december 2019

Utrecht, 18 december 2019 – Vandaag heeft Tulp Hypotheken als eerste geldverstrekker het nieuwe platform Accelerate Lender Solutions in gebruik genomen. Hiermee is Tulp Hypotheken in staat om geautomatiseerd te communiceren met alle deelnemers in het hypotheekproces. In het aanvraagproces zorgt Accelerate voor efficiënte en doeltreffende communicatie met alle deelnemers. In de beheerfase verzorgt Accelerate de uitwisseling van actuele hypotheekinformatie op basis van HDN IA/IX berichten.

Tulp Hypotheken vindt het belangrijk dat alle deelnemers in het hypotheekproces altijd over de juiste én dezelfde informatie beschikt. Door te kiezen voor Accelerate Lender Solutions kan altijd aan iedere deelnemer in het proces de juiste informatie worden aangeboden. Tevens zorgt Accelerate ervoor dat automatisch statuswijzigingen worden gecommuniceerd, gemaakte afspraken worden bewaakt en documenten automatisch worden gecontroleerd en opgeslagen. De Lender Solution van Accelerate is het derde product in de rij voor digitale communicatie oplossingen van HDConnect. Accelerate kent naast deze oplossing ook Accelerate Advisor voor adviseurs en Accelerate Enterprise voor franchise- en servicer organisaties.

Convenant Data Delen Hypotheken
Recent heeft Tulp Hypotheken samen met Adfiz het Convenant Data Delen getekend. Met Accelerate Lender Solutions kan Tulp hier nu ook verder invulling aan geven. Adviseurs die Accelerate gebruiken, krijgen in de eerste helft van 2020 automatisch de relevante hypotheekinformatie door Tulp gedeeld. HDConnect loopt hiermee als facilitator voorop om HDN IA/IX als standaard te omarmen.

For more information:

Tulp Hypotheken:
Paul Wessels
paul@tulphypotheken.nl
+31 6 516 33 616

HDConnect:
Hendrik Jan Verheij
j.verheij@hdconnect.nl
+31 6 22 406 800

Deel dit bericht: Copied