Tulp Hypotheken biedt beeldend kunstenaars digitaal podium

Persbericht | Gepubliceerd op 20 januari 2020

Utrecht, 20 januari 2020 – Kunstenaars kunnen hun kunstwerken vanaf vandaag op de website van Tulp Hypotheken exposeren. Tulp vindt de websites van financiële dienstverleners in Nederland over het algemeen heel zakelijk en soms ronduit saai. Wat is er dan leuker om mooie kunstwerken van Nederlandse kunstenaars te exposeren naast de nuttige informatie over een Tulp hypotheek. Speciaal hiervoor heeft Tulp Hypotheken een deel van haar website ingericht om kunstenaars de gelegenheid te geven hun kunstwerken te tonen. Er is wel een voorwaarde aan verbonden. Het kunstwerk moet iets te maken hebben met …..tulpen.

Kunstenaars die zich bezighouden met vormen van beeldende kunst met daarin een associatie met een tulp zijn welkom om hun werken te exposeren via de website van Tulp. De eerste twee kunstenaars, Chantal Metze Ebbelaar en Vicky van der Plas zijn inmiddels gestart. Tulp speelt geen rol in de eventuele aan-, of verkoop van het kunstwerk. Geïnteresseerden kunnen via een muisklik direct contact opnemen met de kunstenaar. De verwachting is dat de komende tijd nog meer kunstenaars via dit platform hun werken zullen tentoonstellen. Beeldend kunstenaars kunnen zich nu aanmelden.

Maatschappelijke rol
Naast het aanbieden van een goede en duidelijke hypotheek hecht Tulp veel belang aan een bredere maatschappelijke rol. Zo is er vanaf de start de samenwerking met Habitat voor Humanity, waarbij Tulp voor elke gepasseerde hypotheek een bedrag stort aan Habitat, voor het bouwen van huizen voor mensen in de wereld die minder bedeeld zijn www.habitat.nl/tulp/ https://tulphypotheken.nl/over-ons/habitat-for-humanity/

Directeur Paul Wessels: Wij vinden het belangrijk om naast het verstrekken van hypotheken ook op andere vlakken onze bijdrage te leveren. Via website willen we kunstenaars een extra mogelijkheid geven om kunstwerken te exposeren. We hopen hiermee kunstenaars te helpen en natuurlijk wordt het bezoeken van onze website er spannender en leuker door.

///

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u bellen met Paul Wessels , telefoon 06 – 51 63 36 16 of paul@tulphypotheken.nl
www.tulphypotheken.nl

Deel dit bericht: Copied