Nieuwe hypotheekverstrekker voor professionele belegger: De Nederlandse

Persbericht | Gepubliceerd op 10 januari 2020

Utrecht, 10 januari 2020 – Maandag 13 januari 2020 start De Nederlandse, een nieuwe hypotheekverstrekker die zich uitsluitend richt op de professionele vastgoedbelegger.

De Nederlandse betreedt de markt met snelle processen, scherpe rentes en uitstekende voorwaarden. Daarnaast is de aflossingscomponent zeer laag, door de mogelijkheid om annuïtair af te lossen over maximaal 35 jaar. Voor de financiering van de hypotheken werkt De Nederlandse samen met een zeer omvangrijke Amerikaanse investeringsbank. LINK Asset Services is de partner voor het beheer van de leningen van De Nederlandse.

Als onderdeel van de Tulp Group is De Nederlandse het zusterbedrijf van Tulp Hypotheken. In tegenstelling tot Tulp, richt De Nederlandse zich uitsluitend op professionele beleggers. De markt van hypotheken aan professionele vastgoedbeleggers kenmerkt zich door een beperkte aantal aanbieders en door stroperige acceptatieprocessen. Tulp Group directeur Paul Wessels: Met De Nederlandse breken we de financieringsmarkt voor verhuur open met volledig geautomatiseerde en daardoor snelle processen, met scherpe rentes en uitstekende voorwaarden. Hiermee krijgt de professionele belegger snel zekerheid over zijn financiering.”

Het product
De hypotheek van De Nederlandse is er voor de professionele vastgoedbelegger die al minimaal drie panden verhuurt of op korte termijn zal gaan verhuren. De maximale verstrekking is 80% van de marktwaarde in verhuurde staat, met een maximale hoofdsom per onderpand van € 2.000.000,-. De hypotheek van De Nederlandse kan annuïtair worden afgelost over maximaal 35 jaar of aflossingsvrij als de maximale verstrekking niet meer dan 60% van de marktwaarde in verhuurde staat is. De hypotheek van De Nederlandse kent meerdere rentevast periodes, van kwartaalvariabel tot 10 jaar vast.

De Nederlandse is in eerste instantie alleen beschikbaar via de adviseurs van Beleggingspanden-financiering.nl.

De Nederlandse, onderdeel van Tulp Group
Tulp Group is het moederbedrijf van De Nederlandse en van Tulp Hypotheken. Beide organisaties zijn gescheiden van elkaar met ieder een eigen identiteit. Directeur Tulp Group Paul Wessels: ”De Nederlandse is een nieuw merk. Een nieuw schip met een eigen bemanning.”

///

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u bellen met Paul Wessels, telefoon 06 – 51 63 36 16 of
mail naar paul@de-nederlandse.nl

www.de-nederlandse.nl

Deel dit bericht: Copied