Klant van Tulp Hypotheken geeft naam aan nieuwe tulpensoort

Persbericht | Gepubliceerd op

PERSBERICHT

Klant van Tulp Hypotheken geeft naam aan nieuwe tulpensoort

Utrecht, 3 juni 2019 – Vandaag heeft een nieuwe tulpensoort officieel haar naam gekregen. Sofie, de winnares van de actie van Tulp Hypotheken, heeft de nieuwe tulp naar haar zus Sara genoemd: Orange Sara.

Sofie is de winnaar van de social media-actie van Tulp Hypotheken om een nieuwe tulpensoort een naam te geven. Uit de vele reacties die Tulp ontving, is een eerste selectie van tien namen gekomen. Hieruit is de naam Orange Sara de winnende geworden. Sofie heeft de tulp naar haar zus Sara genoemd.

Speciaal voor deze actie heeft Tulp Hypotheken samen met een kweker uit Schagen een nieuwe oranje tulpensoort geselecteerd. Na vijftien jaar kweken en veredelen, mocht de tulp haar naam ontvangen. Vandaag hebben Sofie en Sara de tulp officieel gedoopt op kantoor bij Tulp Hypotheken en zal deze tulpensoort voor altijd de naam Orange Sara dragen

Tulp Hypotheken is trots dat er vanaf nu een tulpensoort bestaat waarvan de naam door een klant van Tulp is bedacht. Hopelijk is er volgend jaar weer een tulpensoort zo ver gekweekt dat er een naam aan kan worden gegeven.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met Paul Wessels
telefoon 030-30 70 500 of e-mail paul@tulphypotheken.nl

Tulp Hypotheken steunt Habitat for Humanity:
https://tulphypotheken.nl/over-ons/habitat-for-humanity/

Deel dit bericht: Copied